Werken bij Centramed

Centramed verzekert zorginstellingen voor het risico van medische aansprakelijkheid en neemt hen de zorg van afwikkeling van schadeclaims uit handen. Centramed doet dat zonder winstoogmerk en met hart voor de betrokken zorgverleners én patiënten.

Wij zijn een onderlinge waarborgmaatschappij en hebben 82 leden. Dit zijn (academische) ziekenhuizen, GGZ-instellingen en overige zorginstellingen. Allemaal kunnen zij rekenen op een betrokken en slagvaardige schadebehandeling en een adequate verzekeringsdekking. Ook helpt en adviseert Centramed hen bij het voorkomen van medische incidenten en het vergroten van de patiëntveiligheid.

Centramed is een kleine organisatie (ca. 50 medewerkers). Dat vraagt om een flexibele, hands-on mentaliteit van al onze medewerkers. Wij hechten veel belang aan een prettige werksfeer en aan continue ontwikkeling van onze medewerkers.

Vacatures

- Personenschadespecialist Medische Aansprakelijkheid (32-38 uur p/w)

- Personenschade Expert (buitendienst) (38 uur p/w)

- Functioneel Beheerder (30,4 uur p/w)

Meer informatie

Heeft u vragen over werken bij Centramed? Dan kunt u altijd contact opnemen met Auke van der Wal, HR Manager via auke.van.der.wal@centramed.nl of via 070 301 70 70.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.